Σύνδεση

Λύσεις για τον δημόσιο τομέα-b2g

Πολιτισμός – Γαστρονομία – Οινολογία – Περιβάλλον

Γνωρίζοντας ότι το τρίπτυχο πολιτισμός, γαστρονομία και οινολογία αποτελεί το προσφορότερο μέσον για την ανάδειξη κάθε τόπου,

Γνωρίζοντας ότι ο τουρισμός είναι πλέον εμπειρία, μια που το 80% των τουριστών παγκοσμίως την αναζητούν αγνοώντας κάθε  στείρα απόλαυση,

Γνωρίζοντας ότι η βασικότερη εμπειρία είναι το φαγητό και το κρασί που μαζί με τον πολιτισμό δίνουν ταυτότητα στον τόπο.

Παίρνοντας παράλληλα υπόψη μας ότι οι ίδιοι οι κάτοικοι μιας περιοχής είναι γαστρονομικοί και πολιτιστικοί επισκέπτες μέσα στον ίδιο τους τον τόπο,

όπως και το ότι η επικοινωνία των κατοίκων αυτών με πολιτιστικά δρόμενα εκτός της καθημερινότητας τους – όπως για παράδειγμα ένα ρεσιτάλ κλασικής μουσικής – δημιουργεί ισχυρότερους δεσμούς με τον ίδιο τους τον τόπο δεδομένου ότι δεν αισθάνονται αποκομμένοι από το διεθνές πολιτιστικό γίγνεσθαι,

ευγενια παπαδημα στο πιάνο
η Ευγενία Παπαδήμα στο πιάνο

τώρα, η πρώτη Ελληνική πλατφόρμα σύνθεσης και προβολής εκδηλώσεων citystage.gr παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στους Δήμους και τους οργανισμούς τους με σκοπό την αξιοποίηση της δυναμικής του πολιτισμού, της γαστρονομίας, της οινολογίας μέσα στο πλαίσιο της οικολογικής συμπεριφοράς και συνείδησης.

Τα στελέχη

Τα στελέχη της πλατφόρμας citystage.gr παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, ολοκληρωμένες δημιουργικές προτάσεις αλλά και λύσεις υλοποίησης:

  • Πολιτιστικές Εκδηλώσεις,
  • Εκδηλώσεις Γαστρονομίας και Γευσιγνωσίας,
  • Εκδηλώσεις Οινολογίας και Οινογνωσίας,
  • Διαδραστικές οικολογικές εκδηλώσεις.

Μια σύντομη γνωριμία με τους ειδικούς συνεργάτες του citystage.gr:

μαρια τζιτζη
Μαρία Τζίτζη

Μαρία Τζίτζη, Σύμβουλος οίνου, Χημικός & Οινολόγος

Η Μαρία Τζίτζη φέρνει στην εταιρία το κύρος και την τεχνογνωσία στον χώρο της Οινολογίας. Είναι χημικός & οινολόγος, συγγραφέας και Διεθνής Κριτής Οίνου.

Τυγχάνει σειράς διακρίσεων με κορυφαία την διάκριση Chevalier dans l’ Ordre du Merite Agricole – Republique Francaise / Knight of the Order of Agricultural Merit. Εκτός από σύμβουλος οίνου, είναι και διεθνής κριτής οίνου όπως και δοκιμαστής σε διεθνείς διαγωνισμούς οίνου

γιαννα μπαλαφουτη
Γιάννα Μπαλαφούτη

Γιάννα Μπαλαφούτη, Σύμβουλος γαστρονομίας, εκπαιδεύτρια ενηλίκων

H Γιάννα Μπαλαφούτη προσφέρει την εμπειρία της στην δημιουργία και προβολή εκδηλώσεων σχετικά με την Ελληνική Γαστρονομία.

Η Γιάννα Μπαλαφούτη είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων (ΕΚΠΑ) και είναι καθηγήτρια γαστρονομίας.

Έχει διατελέσει παραγωγός πρωτοποριακών προιόντων υψηλής γαστρονομίας  με πολλές διεθνείς βραβεύσεις.

ευγενια παπαδημα
Ευγενία Παπαδήμα

Ευγενία Παπαδήμα,  Ειδική Σύμβουλος πολιτιστικών

Η Ευγενία Παπαδήμα φέρει την διεθνή αύρα της κλασσικής μουσικής και των πολιτιστικών δρώμενων.

Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Guildhall School of Music και έχει διακριθεί με το Α’ Πανελλήνιο Βραβείο πιάνου ενώ έχει Master Degree στο City University of London με θέμα “Η μουσική στην Αρχαία Ελλάδα”.

Έχει δώσει ρεσιτάλ πιάνου σε πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, δημιουργώντας ένα ευρύ δίκτυο καλλιτεχνών διεθνούς εμβέλειας.

Έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος και υπεύθυνη πολιτισμού στο Δήμο Κηφισιάς.

νικος μακκας
Νίκος Μάκκας

Νίκος Μάκκας,
Διευθυντής δημιουργικού πολιτιστικών εκδηλώσεων

Ο Νίκος Μάκκας φέρνει στο City Stage την γνώση, εμπειρία και δημιουργικότητα στην σύνθεση πολιτιστικών και οικολογικών εκδηλώσεων.

Σπούδασε θέατρο στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης και Κινηματογράφο στην Ακαδημία Κινηματογράφου και τηλεόρασης, στο Μόναχο.

Έχει διατελέσει σύμβουλος πολιτισμού και επικοινωνίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχει διοργανώσει σεμινάρια πολιτιστικής διαχείρισης (Culture Management) σε Δήμους και φορείς ανά την Ελλάδα.
Είναι Δημιουργός Πολιτιστικών Δρώμενων, και σχεδιάζει μορφές πολιτιστικών δράσεων και άλλων καινοτόμων ενεργειών πολιτισμού.

To Citystage.gr είναι εδώ για εσάς.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα για οποιοδήποτε θέμα αφορά στην αξιοποίηση της δυναμικής του Δήμου ή του οργανισμού σε θέματα εκδηλώσεων και χρήσης Δημοτικών χώρων και εγκαταστάσεων. Το citystage.gr και οι συνεργάτες του είναι πάντα στην διάθεση σας για να ακούσουν τις ανάγκες σας, να συμβάλουν με τις δημιουργικές ιδέες τους, να προτείνουν λύσεις και ιδέες και φυσικά να υλοποιήσουν κάθε είδους εκδήλωση που θα προάγει το έργο των Δημοτικών αρχών και θα ενδυναμώσει τη σχέση τους με την τοπική κοινωνία.          

E-mail: [email protected]  –  web: www.citystage.grτηλ: +30 210 646 8852