Σύνδεση

Citystage

Tips and Trends
Ψηφιακή Ελλάδα και City Stage

Ψηφιακή Ελλάδα και City Stage

To City Stage είναι και επίσημα πλέον μέλος της Ψηφιακής Ελλάδας, την οποία μπορείτε να συναντήσετε στο περίπτερο 12 της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το νεότερο και δυναμικότερο κομμάτι της Ψηφιακής Ελλάδας θα είναι εκεί, μεταξύ 7ης και 15ης Σεπτεμβρίου 2019!

Το City Stage συμμετέχει στην 84η ΔΕΘ και θα δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες της διεθνούς έκθεσης να γνωρίσουν όχι μόνο την πλατφόρμα citystage.gr αλλά και την ιδέα της, την φιλοσοφία της και τους δημιουργούς της.

Φυσικά, όσοι βρεθείτε εκεί και επιθυμήσετε να εγγραφείτε ως μέλη citystage.gr κατά την διάρκεια της ΔΕΘ στο περίπτερο μας (είτε ως πάροχοι, είτε ως χρήστες), θα κερδίσετε σημαντικά προνόμια με την εγγραφή σας.

Διοργάνωση 84ης ΔΕΘ

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές της 84ης ΔΕΘ και την μη κερδοσκοπική οργάνωση Industry Disruptors-Game Changers – που συντονίζει την διοργάνωση του Digital Greece – για την επιλογή του citystage.gr ως ενός εκ των συμμετεχόντων.

Είναι όχι μόνο τιμητική η επιλογή αλλά και ενδεικτική της αναγνώρισης της οποίας ήδη τυγχάνει το City Stage, παρότι μόλις έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήματα στην κόσμο όχι μόνο της Ψηφιακής Ελλάδας αλλά και της Ψηφιακής Ευρώπης.

‘Digital Greece’ Theme Park


Το θεματικό πάρκο «Ψηφιακή Ελλάδα» συγκεντρώνει εκατοντάδες start ups, αποτελώντας μια πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της ΔΕΘ-Helexpo.

Πάνω από 100 startups από τον ευρύτερο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, των πολιτιστικών-δημιουργικών βιομηχανιών, του οπτικοακουστικού τομέα, των ψηφιακών παιχνιδιών, της δημιουργίας animation κα, παρουσιάζουν τις ιδέες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Το θεματικό πάρκο «Ψηφιακή Ελλάδα» πλαισιώνεται και από ανοιχτές στο κοινό συζητήσεις και ομιλίες από επαγγελματίες του χώρου και ειδικούς αναλυτές.

(αντιγράφουμε από τον επίσημο ιστότοπο της 84ης ΔΕΘ)


Εγγραφείτε εδώ στο newsletter μας και μείνετε συντονισμένοι με το citystage.gr

Με την εγγραφή σας μαθαίνετε πρώτοι από όλους τα νέα City Stage πριν αυτά δημοσιευτούν στο City Blog, ενημερώνεστε για τις νέες συνεργασίες μας,  παίρνετε ιδέες για το επόμενο σας event και κερδίζετε προνομιακές προσφορές από τους παρόχους μας.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *