Σύνδεση

Σχετικά με εμάς

Τί είναι το Citystage?

Το citystage.gr είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή το κοινό με τους επαγγελματίες των εκδηλώσεων.

Πρόκειται για μια οργανωμένη αγορά που λειτουργεί εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα. Εδώ, οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες στον τομέα των εκδηλώσεων, παρουσιάζουν την υπηρεσία ή το αντικείμενο της επιχείρησης τους στο ευρύ κοινό.

Επίσης, εδώ μπορεί το κοινό – είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε για επαγγελματίες, να συνθέσει την εκδήλωση του, επιλέγοντας τους κατάλληλους συνεργάτες.

Αν λοιπόν παντρεύεστε, αν ετοιμάζετε ένα ιδιωτικό πάρτι για τους εκλεκτούς φίλους σας, αλλά και αν είστε υπεύθυνος για την εταιρία σας να διοργανώσετε την εκδήλωση για το νέο σας brand,  γραφτείτε τώρα εδώ δωρεάν στο  citystage.gr για να απολαύσετε το μέγιστο των υπηρεσιών citystage.

Αν είστε επαγγελματίας φωτογράφος, DJ, μουσικός, χορευτής, περφόρμερ, αλλά και private Chef, μακιγιέρ, ειδικός σε πυροτεχνήματα, ή αν έχετε εταιρία catering ή διαθέτετε ένα πολυχώρο, μια gallery ή ένα σκάφος που προσφέρεται για διοργάνωση εκδήλωσης, ή διοργανώνετε οι ίδιοι εκδηλώσεις, μην διστάσετε να εγγραφείτε εδώ και να είστε σίγουροι ότι το κοινό του citystage θα σας λατρέψει.

Ακόμα και για εσάς που γνωρίζετε επαγγελματίες ή επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον χώρο των εκδηλώσεων υπάρχει θέση στο citystage.gr. Κάντε κλικ εδώ, εγγραφείτε σαν ambassador του citystage και συμπληρώστε το ετήσιο εισόδημα σας με μια ευχάριστη και δημιουργική δραστηριότητα.

Οι άνθρωποι του citystage.gr

Πίσω από κάθε τι ψηφιακό, βρίσκονται – ακόμα τουλάχιστον – κάποιοι άνθρωποι που το έχουν εμπνευστεί, πιστέψει, στηρίξει και τελικά δημιουργήσει.

Ήρθε η ώρα να γνωριστείτε με αυτούς τους ανθρώπους:

Θάνος Μαρκαντώνης – συνιδρυτής & angel investor

Θάνος Μαρκαντώνης

Αυτό που φέρνει ο Θάνος στην εταιρία είναι το πάθος για την επιτυχία του εγχειρήματος, ότι και αν αυτό κοστίσει.

Ο Θάνος Μαρκαντώνης είναι  απόφοιτος  του Οικονομικού τμήματος της  Νομικής του Πανεπιστημίου  Αθηνών.

Είναι Χρηματιστηριακός Εκπρόσωπος στην  Επενδυτική τράπεζα  Ελλάδος  όπου εργάζεται από το 2004.

Έχει   προϋπηρεσία   30  ετών στον   χρηματοοικονομικό  τομέα   και υπήρξε Διευθυντής πωλήσεων  σε ξένες  τράπεζες  αλλά και  σε χρηματιστηριακές εταιρίες   (ΑΒΝ –AMRO Greece , So/Gen , Metochiki  securities ).

Αρθρογραφεί  τακτικά   για  τραπεζικά, οικονομικά  καθώς και   για  εξειδικευμένα                  χρηματιστηριακά  θέματα   αλλά  και  για  τις νέες  fintech  τεχνολογίες.

Ασχολείται ενεργά  με τον  χώρο των startups, ειδικά στο  fintech  και στις blockchain        τεχνολογίες ,  αλλά  και  σαν angel investor. 

Επίσης βοηθά  σαν μέντορας  σε πολλά “ Hackathons”  σε  τομείς όπως  το “ business development”  αλλά  και  στο ¨scale up¨  ενεργών start up του χώρου.

Είναι μέλος  του advisory board του  Hellenic  Blockcain  Hub.

Χρήστος Διονυσόπουλος – συνιδρυτής

Χρήστος Διονυσόπουλος
Χρήστος Διονυσόπουλος

Αυτό που φέρνει ο Χρήστος στην εταιρία είναι η σιγουριά ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει, τουλάχιστον στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Ο Χρήστος Διονυσόπουλος έχει MBA στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στα χρηματοοικονομικά και ιδιαίτερα στα χρηματιστηριακά, επενδυτικά προϊόντα από το CITY UNIVERSITY BUSINESS SCHOOL – LONDON UK

Εχει μια μακρά πορεία στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Μέχρι πρόσφατα ήταν επικεφαλής της Ομάδας Ανάπτυξης Χρηματιστηριακών και Επενδυτικών Προϊόντων στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στην Διεύθυνση Επενδυτικών Προϊόντων και Καταθέσεων, και στην Διεύθυνση Τραπεζικής Ιδιωτών, μετά από διεύρυνση των μέχρι τότε καθηκόντων του στην Εθνική Χρηματιστηριακή σε όλη την γκάμα των επενδυτικών προϊόντων που προσφέρει η Τράπεζα στους πελάτες της.

Στην ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. είχε διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου ΕΤΕ και Private Banking με κύριο αντικείμενο την Ανάπτυξη πωλήσεων Χρηματιστηριακών προϊόντων σε επίπεδο διεθνών αγορών.

Πριν την Εθνική τράπεζα είχε διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων Θεσμικών Επενδυτών στην

EUROCORP SECURITIES S.A – CALYON GROUP, Διευθυντής συναλλαγών και πωλήσεων Θεσμικών Επενδυτών στην ABN AMRO SECURITIES GREECE (μετά από την πώληση της εταιρίας στην Γενική Τράπεζα, μετονομάζεται σε Γενική Χρηματιστηριακή), χρηματοοικονομικός αναλυτής στην ΚΑΠΠΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε και στην ΑΞΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕ.

Δημήτρης Φραγκούλης – Γενικός Διευθυντής

Αυτό που φέρνει στην εταιρία ο Δημήτρης (Β’) είναι η εμπειρία στην διοίκηση και διαχείριση καινοτόμων εταιριών με έμφαση στην διαδραστικότητα τεχνολογίας και επικοινωνίας.

Με μεταπτυχιακό τίτλο στην διεθνή συμπαραγωγή οπτικοακουστικών έργων (Βιέννη, 1995) ο Δημήτρης Φραγκούλης έχει διατελέσει ανώτατο διοικητικό στέλεχος σε εταιρίες ψηφιακού marketing από την εποχή που στην Ελλάδα οι χρήστες διαδικτύου δεν ξεπερνούσαν τα 33.000 άτομα.

Εχει διαχειριστεί (και βραβευτεί για) διαδικτυακά projects κρατικών οργανισμών, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και μεγάλων εθνικών και πολυεθνικών εταιριών.

Μαρία Τζίτζη – σύμβουλος Οίνου, χημικός και Οινολόγος

Η Μαρία φέρνει στην εταιρία το κύρος και την τεχνογνωσία στον χώρο της Οινολογίας.

Είναι χημικός-οινολόγος, συγγραφέας και Διεθνής Κριτής Οίνου. Είναι μέλος των ενώσεων:

  • Ένωση Ελλήνων Χημικών
  • Ένωση Ελλήνων Οινολόγων
  • Διεθνής Ένωση Οινολόγων
  • Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών Ανεξαρτήτων Εργαστηρίων Ποιοτικού Ελέγχου

Τυγχάνει σειράς διακρίσεων με κορυφαία:

Chevalier dans l’ Ordre du Merite Agricole – Republique Francaise / Knight of the Order of Agricultural Merit

Είναι εκπαιδεύτρια σε τμήματα ΟΙΝΟΧΟΙΑΣ , BAR & RESTAURANT, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

Εκτός από σύμβουλος οίνου (δημιουργία καταλόγου οίνων και ποτών, εκπαίδευση προσωπικού, οργάνωση και λειτουργία κάβας) σε εστιατόρια, είναι και διεθνής κριτής οίνου όπως και δοκιμαστής σε διεθνείς διαγωνισμούς οίνου.

Γιάννα Μπαλαφούτη – Digital content strategist, Σύμβουλος γαστρονομίας

H Γιάννα έχει διττό ρόλο στην εταιρία, μια που φέρει την στρατηγική γνώση και εμπειρία της διαχείρισης περιεχομένου αλλά και παράλληλα προσφέρει την γνώση της σε events σχετικά με την Ελληνική Γαστρονομία.

Η Γιάννα Μπαλαφούτη είναι εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε θέματα γαστρονομίας, έχει διατελέσει παραγωγός πρωτοποριακών προιόντων υψηλής γαστρονομίας  με πολλές διεθνείς βραβεύσεις ενώ πριν την ενασχόληση της με την γαστρονομία έχει διατελέσει παραγωγός ψηφιακών projects που έχουν τύχει εθνικών και διεθνών βραβεύσεων.

Εχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της διεθνούς ένωσης διαδικτυακού marketing.

Νίκος Μάκκας – Culture, Creative Director

Ο Νίκος φέρνει στο City Stage την γνώση, εμπειρία και δημιουργικότητα στην σύνθεση πολιτιστικών εκδηλώσεων, ειδικά στον τομέα του b2g.

Ο Νίκος, σπούδασε θέατρο στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του «Πειραϊκού Συνδέσμου», και συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Hochschule fur Fernsehen und Film, στο Μόναχο της Γερμανίας, στο Τμήμα Σκηνοθεσίας.

Ως ηθοποιός πήρε μέρος σε ταινίες (ελληνικές και ξένες παραγωγές), και σε παραστάσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αγγλία («Θέατρο Δρόμου», «Cirque du Soleil». Υπήρξε πρωτοπόρος στην Ελλάδα στο «Θέατρο Δρόμου», δημιουργώντας την ομάδα «TeatroTeama», συμμετέχοντας σε μεγάλα φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με σημαντική παρουσία στο «Carnevale di Venezia».

Το 2014, με την πολιτιστική πλατφόρμα Art Station, δημιούργησε το «ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΘΜΟΣ», στο Μεταξουργείο, συμβάλλοντας στην θεατρική αναγέννηση της γύρω περιοχής, με σημαντικά έργα ρεπερτορίου.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Καλλιτεχνικού Οργανισμού «ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ», όπου σκηνοθέτησε αρκετά θεατρικά έργα, αλλά και μουσικά δρώμενα, λαμβάνοντας μέρος σε φεστιβάλ δήμων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έχει ασχοληθεί επίσης με την μουσική, δημιουργώντας και συμμετέχοντας σε Ethnic συγκροτήματα, με ακούσματα από όλο τον Κόσμο (Αφρική, Νότιο Αμερική, Μεσόγειο, Αραβική Χερσόνησο) και συνεργάστηκε με World ethnic Groups.

Για αρκετά χρόνια υπήρξε σύμβουλος πολιτισμού και επικοινωνίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχει διοργανώσει σεμινάρια πολιτιστικής διαχείρισης (Culture Management) σε Δήμους και φορείς ανά την Ελλάδα.

Καταγράφεται ως Δημιουργός Πολιτιστικών Δρώμενων, γιατί σχεδιάζει μορφές ολοκληρωμένων πολιτιστικών δράσεων (θεματικά φεστιβάλ) και άλλων καινοτόμων ενεργειών πολιτισμού, που τις υλοποιεί με τους συνεργάτες του.

Ευγενία Παπαδήμα – Ειδική Σύμβουλος πολιτιστικών

Η Ευγενία φέρνει στην εταιρία την διεθνή αύρα της κλασσικής μουσικής και των πολιτιστικών δρώμενων.

Η Ευγενία Παπαδήμα γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις σπουδές της σε ηλικία πέντε ετών και σε ηλικία έντεκα ετών έδωσε το πρώτο ατομικό της ρεσιτάλ σε εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, με θερμή υποδοχή και κριτική από τον τύπο.

Είναι διπλωματούχος με τον καθηγητή Max Hallecker (επίτιμος καθηγητής της μουσικής ακαδημίας του Gratz), έχει παρακολουθήσει μαθήματα διεύθυνσης ορχήστρας με τον μαέστρο Λουκά Καρυτινό και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Guildhall School of Music στο A.I.S course με τον Καθηγητή James Gibb.

Εχει διακριθεί με το Α’ Πανελλήνιο Βραβείο πιάνου ενώ έχει Master Degree στο City University of London με θέμα “Η μουσική στην Αρχαία Ελλάδα”.

Έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε συναυλίες και ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Ίδρυμα Θεοχαράκη, The Leyton House, St. John Smith Square, Wigmore Hall, South Bank και βρίσκεται σε μόνιμη συνεργασία με το St. Martins in the Fields, Μουσική Ακαδημία Τιράνων, Ακαδημία LISZT (Βουδαπέστη), St. Peter’s (Ζυρίχη), Theater Rigiblick (Ζυρίχη), Cultur Casino (Βέρνη – Ελβετία), Istanbul International Art Fair Bosporus, Dusseldorf International Art Fair, KIOI Hall Tokyo (Ιαπωνία), Old town Hall (RATHAUS) Vienna San Giovani Rotondo Festival – (Ιταλία).

Έχει εμφανιστεί με ορχήστρες όπως: Radio & Television Orchestra of Japan (NHK), Guildhall Symphony Orchestra, Young Choir de Monaco, Worthing Philharmonic, Kρατική Ορχήστρα Αθηνών, Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, Συμφωνική Ορχήστρα Της Ερτ, Academica Athens Orchestra, Ορχήστρα Πατρών. Έχει συνεργαστεί με τους Μαέστρους Λουκά Καρυτινό, Μιχάλης Οικονόμου, Άλκης Μπαλτάς, Ανδρέας Πυλαρινός, Αναστάσιο Σιμαιωνίδη , Νίκο Αθηναίο, Alan Hazeldine, Saoulious Sodetskis, Atkuki Iyenda, Robin Page, Martin André, Andreas Botini, Svilen Simeonov, Christoph Poppen.

Last but not least:

Εύα Δημητρίου – Διαχείριση Πελατών

Η Εύα είναι η ήρεμη δύναμη της εταιρίας και φέρει την ικανότητα της διαχείρισης επαγγελματιών και επιχειρηματιών που συχνά έχουν διαμετρικά αντίθετες ανάγκες και προσεγγίσεις, πάντα προς όφελος των επισκεπτών του citystage.gr.

Η Ευα έχει εμπειρία στην Διαχείριση και Προώθηση Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων και στην Παρακολούθηση Δημοσίων Έργων, γνωσιακή βάση των Υπηρεσιών και Διαδικασιών του Δημοσίου Τομέα, Επικοινωνιακή ικανότητα, ολιστική αντιμετώπιση διαφορετικών πεδίων και συνεργατικό πνεύμα.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με θέμα την Γεωπληροφορική με διπλωματική εργασία στο πανεπιστήμιο της Βιέννης.

Διαθέτει εργασιακή εμπειρία σε θέματα διαχείρισης έργων σε Δήμους και Περιφέρειες.

Το City Stage είναι δίπλα σας και είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη στο χώρο των εκδηλώσεων.

Μείνετε συντονισμένοι. Εγγραφείτε εδώ ώστε να απολαύσετε τα προνόμια citystage.gr! ‘